Ibland blir det inte alltid som man tänkte, Den planerade valpen som jag funderat på så länge försvann i skuggan av ett yrväder,
En obstinat tonåring som inte bara är en brun kelpie ( inget ont om rasen men jag trodde nog inte jag skulle ha en i mitt egna hus) den är självständig, den jagar, den äter precis allt den saknar en stor del av tarmen och den har underbettet deluxe.
Men den är också världens goaste den har gjort stora ( i hennes mått mätta) framsteg, den är stabil och orädd, väldigt glad och passar så himla bra in hos oss.

Vad det blir av henne får framtiden utvisa, prio är att jobba upp kontakten hitta belöningar som hon älskar och att hon ska kunna vara lös,sen ska det byggas muskler på rätt ställen så är det nån fysioterapeut i närheten av Hässleholm som vill ha en utmaning hör av dig för vi kan behöva lite hjälp på vägen.
Jag går annars till Sophie på Häst och Hälsa men hade behövt nån på närmre håll också.
Det kommer nog inte bli plätt lätt men det är något med denna chokladpralin som verkligen tilltalar mig så jag ska göra mitt bästa för att vi ska få ett bra liv tillsammans.

Är det nån som bytt namn på en äldre hund förfesten får ni gärna berätta hur det gick, Yra är fint men jag har jätte svårt för att säga det och funderar på om det skulle vara värt att byta namn förhoppningsvis ska jag ju ändå säga det många år framöver.

 

4 thoughts on “Som det blev

  1. Jag bytte namn på en femårig hund med sådan framgång att efter ett år lystrar hon inte på det förra namnet. Hon hette Lili med betoning på det sista it, och jag döpte om henne till Magi.

  2. Jag tror hon kommer att passa perfekt in hos er Heart

    Vi byte namn på en omplasering som var 4-5 år när vi tog honom. Men det var från Pontiac till Ponte så det var inte alls svårt för honom att fatta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette