Den nya frisbeen kan hundarna leka med hur länge som helst utan att tröttna Smile

Ifall någon undrar så lever vi och mår bra Smile
Jag jobbade min sista dag på jobbet förra Måndagen men redan nästa vecka börjar jag på nytt jobb men jag väntar med att berätta mer tills allt är helt klart Smile

Brudarna trivs bra i nya huset, Qlura är helst hemma och jobbar som gårdshund, hon har fått en alldeles egen plats utanför verkstaden och man för köra övertalningsteknik för att få med henne till träningarna  Razz 
Ser ni vakt Mudin?

Nim har blivit stor nu och kan nu mera låna alla Qluras selar hon är 46 cm hög och 15 kilo lätt hon har hunnit löpa för första gången då hon hängde på Qlura hennes löp.
Det känns som hon mognat en hel del efter det och är lite mer mån om flocken. Träningen går sakta men säkert framåt och vi har börjat hitta varandra i träningen. Nu mera kan vi fokusera på det vi ska även fast favorit kompisen går precis utanför planen  In Love


Lydnaden går också framåt hon har fått en himla fin position i fria följet och nu ska vi bara hitta lite mer energi, vilket är svårt hälsar hon det är ju så lätt att glömma just den positionen när man trycker på lite mer.
Vi jobbar på att få ihop fler hinder hemma (då jag är ett stort fan av korta träningspass )vilket inte är så lätt när man inte har överdrivet med pengar men en 6 meters tunnel har vi i alla fall införskaffat till samlingen men ett riktigt slalom och en balans vore inte alls fel om nån har till övers menar jag Wink
Igår knåpade jag ihop en klickerplatta som jag har tänk testa på Qlura, kanske kan det ge henne mer förståelse för balansen, värt ett försök i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette