Vad händer med tiden egentligen snart halvvägs in i augusti och att hinna blogga verkar helt hopplöst men det har hänt mycket och jag försöker komma in i nya rutiner.
Jag har nu jobbet i drygt en månad på Aktiva Tassar där jobbar jag både i trimmet och i butiken och trivs alldeles förträffligt bra men hur skulle jag inte kunna göra det jag menar prata foder, tillbehör och träffa nya hundar och kunder varje dag det kan knappast bli bättre, det är inte en fast tjänst så jag söker fortfarande jobb ifall att jag inte får vara kvar Smile

Qlura karamell har hunnit fylla 4 år vilket känns precis lika galet att det har gått över 4 år sedan jag fick det där mailet om att det fanns en tikvalp till mig.


Tyvärr här hon skadad hon har en sträckning i Iliopsoas på höger sida och är ordentligt stel i vänster bog. Jag har tyckt hon känts lite trött hon har mest velat ligga hemma på gården och vakta vilket inte kändes så konstigt egentligen hon är ju en gårdshund men så har hon taxerat på dom senaste tävlingarna men inte visat nån hälta på träning eller på promenaderna, men förra helgen när jag var i Ysta och tävlade hoppade hon extremt dåligt i första loppet vilket jag också fick bekräftat av dom som sett henne på banan, så jag strök henne från resten av loppen och bokade tid hos Sara på Helio Hund och fick en tid redan på Måndagen.
Qlura behandlades med el och massage och ska ha agilityvila i 6 veckor gå koppelpromenader i 3 veckor och förhoppningsvis kan vi börja med lite rehab övningar efter återbesöket på Tisdag. Redan dagen efter första behandlingen kunde man se stor skillnad på henne gamla tokiga Qlura är tillbaka och jag inser att hon haft betydligt mycket mer ont än vad jag förstått.
Jag är glad att vi kom till Sara hon var otroligt noggrann och jag fick stort förtroende för henne och är säker på att hon kommer hjälpa oss på bästa sätt.

Nim har hunnit bli 11 månader och vi kämpar på med agilitygrunder och lydnadsgrunder. Hon föredrar helt klart agilityn men även hon ska få ett besök hos Sara då jag inte riktigt tycker hon är helt okej i kroppen, hon visar ingen hälta men kan få akut ont helt plötsligt utan nån speciell anledning och det går över på bara nån sekund vart det sitter har jag ingen aning om men ett besök hos Sara kan förhoppningsvis ge lite svar.

Nim har fått en alldeles egen sele från Dog Copenhagen det är deras nya modell och jag gillar den precis lika mycket som den tidigare Smile

One thought on “Redan Augusti

  1. Så fina hundar! Skönt att du hittat någon som kan hjälpa dig när de har ont. Det är inte alltid så lätt att förstå hur ont de har. Ibland önskar man att man kunde prata mer med dem. Jag ser att du skrivit detta i augusti, så jag hoppas att det löst sig bra för dig och dina hundar sedan dess.
    Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette