Vi har nu hunnit träffa Sara på Helio Hund 3 gånger, dom två första besöken fokuserades det mest på den akuta skadan i bakbenet.
Den är redan mycket bättre även om hon fortfarande har små känningar finns där ingen smärta som första gången kvar, så därför gav sig Sara på frampartiet som blivit överbelastat när vi var där i Tisdags.
Qlura är helt galet snäll och visar tydligt när det gör ont genom att slicka sig om munnen eller blänga lite snett. Elbehandlingen gör att hon slappnar av i musklerna vilket gör det lättare att behandla och hon uppskattar det verkligen.
Då hon var mycket bättre sist fick vi lite rehab övningar att börja med denna veckan, stå träning på boll och kavaletti i både skritt och trav och så en massa stretching och massage på det.
Qlura är nu mera precis lika galen som hon varit innan i sitt liv, jag som trott att hon börjat bli vuxen inser nu att så var inte fallet. Men det är ju ingen riktig Qlura utan galenskaper så jag är glad att hon är tillbaka igen  Heart även om det är väldigt mycket svårare att få henne att förstå att hon fortfarande måste ta det lite lugnt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette