Vi kämpar på med det mesta just nu, för ett par veckor sen fick vi hem vår egna Äggboll från Csigora som varit en stor hjälp i Qluras underhålls rehab, jag har tidigare tyckt att det funkat lika bra med en boll som är till människor men det var innan jag testade denna som har rätt form och framförallt rött storlek.
I morgon är det dags att träffa Sara igen och jag hoppas att Qlura känns lika fin i kroppen som hon ser ut.
Vi har inte tränat så mycket sedan sista besöket men en del har vi hunnit med och vi tycker båda att det är väldigt roligt att vara på gång igen även om Qlura tycker det är lite väl roligt ibland och går bananas men det problemet tror jag aldrig jag kommer komma underfull med.

Nims träning har verkligen gått framåt sista tiden, ett tag trodde jag aldrig jag skulle få henne att vilja samarbeta som hon gör nu men det fick jag och nu har vi himla roligt på träningen tillsammans.
Jag har förhandlat med mig själv och nu får hon springa lös på morgon promenaderna på fälten där jag har god sikt på möte eller snarare på något att jaga. Som tur är har jag inte sett vilt på dom åkrarna sen vi flyttad hit så för Nims del är våra nya promenadmarker alldeles perfekta.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *