Brudarna har fått en ny favoritleksak en Jokke kaninskinn tillsammans med en racinel otis kan inte bli bättre hälsar dom :D

Nim har utvecklats så otroligt mycket på senaste veckorna vi tränar fortfarande bara agility men jag försöker lägga in små små sekvenser med lydnadsträning samtidigt som agilityn för då är hon i helt rätt sinnesstämning för att även kunna fokusera lite på lydnaden också. Men i agilityn har det verkligen släppt rejält och det känns nästan som det skedde över en natt, hon hänger med mig hela passen och struntar i om någon annan har roligt bredvid vilket är den största vinsten :)
Jag är glad att jag bara lät henne vara när hon flyttade hit ( och att jag inte gav upp ), hon fick hitta sig själv, resten av familjen och bli mer färdig i kroppen. Jag tror vårat samarbete växte fram under den tiden och nu ser jag verkligen fram emot att fortsätta utvecklas med henne för hon lär mig massor på vägen.
Kroppsmässigt har hon också förändrats nu börjar hon bli stark och har mer kontroll på kroppen, att ha henne med på springturen är verkligen häftigt hon älskar att ta i vilket  gör att hon uppskattar att få dra runt på mig och Qlura i skogen, Jag hoppas jag ska kunna hålla motivationen uppe till att springa mer det är himla bra träning för oss alla tre.

Qlura var hos Sara på Helio Hund förra veckan och fick OK av Sara att börja träna på som vanligt,Så himla skönt att det inte bara var jag som tyckte hon kändes så mycket bättre i kroppen.
Första träningen efter det rev hon illa med ena bak hasen och jag trodde den gått av då hon inte ville sätta ner den alls utan bara skrek i panik. Men som tur är har hon inte visat några men där efter, så nu hoppas jag hon kan ta det lite lugnt nästa träning för nu har vi vilat tillräckligt tycker vi båda.

Egentligen borde jag träna hundarna mycket mer än vad jag gör just nu men det är mycket annat som tar min tid och framförallt min energi, men jag hoppas att framtiden snart känns mer säker så jag kan fokusera på roligare saker :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *