I helgen var vi i Forsakar och tävlade och hade två fantastiska dagar, Qlura var så duktig både i loppen och där i mellan, inte alls lika gapig som i Halmstad utan kunde fokusera på mig. Innan start kunde hon i stället för att bara tokskälla på allt kampa i sitt koppel.
Vi har fortfarande massor att jobba på i starterna men i helgen fick jag i alla fall tillbaka lite hopp igen.
Det är liksom så hima mycket roligare att vara på tävling när man slipper bråka med sin lilla tok mudi hela tiden, det spelar liksom ingen roll hur bra resultat man får om resten av dagen känns som ett helvete.

Banorna var sjukt roliga och utmanande i helgen, små missar i loppen gjorde att vi fick fel men känslan var ändå så himla bra.
Qlura kändes mycket piggare och vi fick mycket bättre flytän i Halmstad.
Tyvärr hamnade bara hopploppen från i Lördags på film lite synd då jag gärna hade nördat ner mig mer i det som blev fel, men kanske bra för nu kan jag ju faktiskt leva bara på känslan.

Balansen har inte alls funkat i helgen, vilket jag inte trott heller på grund ut av alldeles för lite träning, men det brukar ju inte ha nån betydelse när hon får träff på tävling är det verkligen mer tur än skicklighet. jag har funderat på om jag inte skulle försöka lära om balansen till stopp ändå kanske blir det lättare för henne, tål att tänkas på.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *