Idag skulle jag och Qlura tävlat i Göinge-Broby men så blev det inte riktigt för efter besöket hos Jessica i måndags blev vi i stället ordinerade vila. Min magkänsla om att hon inte är helt okej i kroppen var alltså rätt.
Qlura är inte lätt med det där hon svarar alltid mycket bra på behandling men sen kommer det smygandes tillbaka igen och det är bara små saker som gör att man ser att hon faktiskt har ont även om just rivningar och taxering är ganska tydliga tecken för henne del. Det är samma muskler so i höstas då hon hade en sträckning i Iliopsoas på höger bak och är ordentligt stel i vänster bog.
Så istället för tävling denna helgen och nästkommande helg simtränar, promenerar och masserar vi och på söndag är det dags för nästa behandling.
Nim var med och Jessica var snäll och gick igenom henne snabbt då hon börjat med sina hoppsasteg igen, Hon hade inten smärta i ryggen men vill inte räta ut sit högra bakben, hon har ingen direkt smärta men något är ju knas när man inte kan räta ut ett knä.
Så hon simmar promenerar och masseras hon också.
Det är med andra ord som vanligt hos mig med skadade hundar, Jag vet inte vad jag gör för fel kanske jag helt enkelt tränar för lite med mina hundar. Nu har ju Qlura varit frisk som en nötkärna fram tills nu när musklerna krånglar  så jag ska nog inte klaga men hon är ju inte den första hunden som jag lyckats ha sönder och just nu känner jag mig ganska uppgiven när det kommer till hundträning för lagom till suget efter tävlingssäsongen började var det någon som påminde mig om att inget ska vara enkelt.

Men både brudarna lever och är glada och det är faktiskt huvudsaken  :heart:

2 thoughts on “Trasdockorna

  1. Du gör inget fel med dina hundar, du har bara en jäkla otur.
    Hoppas att ni snart är på gång igen.
    Kram

  2. Så trist att båda är skadade igen ?
    Nu tror jag kanske inte på att det är du som gör så dom blir skadade, du tar så väl hand om dina hundar tror ingen annat!!
    Och som du skriver, Q har inte varit speciellt sjuklig av sig så att hon får lite muskelproblem nu är förhoppningsvis övergående ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *