I går var det dags för Qlura att träffa Jessica igen jag tycker att hon har varit mycket piggare sen första behandlingen och min magkänsla var rätt hon var mycket bättre i kroppen så efter behandling gjorde vi en liten plan för at sätta igång henne, en väldigt långsiktig plan med mycket simgräning och massage och till Qluras skräck lite mindre kropp. Mina hundar brukar aldrig vara tjocka men nu när Qlura inte tränat så mycet har hon lagt på sig lite extra vikt som nu ska jobbas bort,och jag ska framför allt sluta att ge henne lite extra mat för att hon är hungrig det finns liksom inget stopp i den hunden.
Jag hoppas att hon när vi ska tillbaka i Augusti  känns lika stark och fin fortfarande för efter helgens tävlingar i Hässleholm är jag så otroligt sugen på att få träna och tävla med min fina Karamell igen.

Nim fick en snabb koll och även hon var bättre även om hon fortfarande har svårt att sträcka ut sitt högra knä men hon fick lite magiska fingrar på det och kändes riktigt fin dörefter och planen är att sätta igång henne ( igen)  för hon mår verkligen inte bra av att inte få träna ordentligt det är en sak som är säker, så idag har hon fått ett litet träningspass vi tog up slalomträningen igen som gick riktigt bra och när vi varvade ner efter passet travade hon fint i kopplet vilket inte hör till vanligheterna men det gjorde mig glad hon kändes inte alls så trött i kroppen.
Jag hoppas så att vi kan få träna lite regelbundet nu för det behöver hon och det finns inte mycket som får mig så glad och tillfreds inombords som hundträning.
Jag älskar verkligen att promenera i skog och mark med mina hundar det är lite som en drog utan det hade jag inte fungerat men jag inser också hur mycket jag saknar just träningen vi behöver den för att få den perfekta balansen i vardagen.
Så nu tar vi nya tag och hoppas denna lilla medvind vill vara med oss ett tag.

One thought on “Positiva vibbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *