Nytt år och en evighet sedan jag uppdaterade här, trotts det har inte livet stått stilla utan det knallar på i en hiskelig takt.
2018 blev ett fattigt tävlingsår då Qlura skadade sig och bara tävlat ett par tävlingar, men i November hade vi en bra tävlingshelg i Åhus där hon knep sitt sista Hopp cert och är nu mera Agility Hoppchampion  :inlove:
Straxt därefter visade det sig att hon hade sträckt en sena bak och det blev vila över jul och nyår, nu är vi dock igång med lättare träning igen vilket är uppskattat av oss båda.
Jag har fått fast jobb på Aktiva Tassar i Hässleholm vilket känns väldigt bra tänk er själva jag får säja hund och katt tillbehör hela dagarna kan väl knappast bli bättre, men arbetstiderna i butik gör helt klart att det blir lite tid över till annat som t ex att blogga ;)
Nim har hunnit fylla 2 år och mest vilat dom senaste månaderna men efter mycket funderande har jag nu bestämt mig för att sätta igång henne ordentligt, hon mår inte bra av att ”bara vara” utan behöver mycket mer träning för att vara lycklig.

Under det kommande året ska jag fortsätta med min egna rehab och förhoppningsvis få ordning på både ekonomin och kroppen igen så jag både kan träna och tävla mer. Men viktigast av allt är att Qlura kommer igång igen och att Nim kan få göra lite av det hon gillar mest på så sätt kan det inte bli bättre :D

Jag ska försöka bli bättre på att blogga igen jag har egentligen så mycket jag vill skriva men att sätta mig ner och göra det är himla svårt, men vill ni följa vår vardag mer regelbundet hittar ni oss på Instagram 

One thought on “Hello there :D

  1. Roligt att läsa ett blogginlägg igen, jag hoppas du kommer att fortsätta blogga nu ❤️
    Låter jättebra att satsa på både dig själv och hundarna detta år ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *