I Tisdags alltså den 9 april klockan 14,05 föddes den första valpen och 1,5 timme senare föddes den sista allt gick otroligt smidigt och i Qluras stora mage döljde sig 3 hanar och 1 tik samtliga är blue merl.
Qlura visade tecken på att dom skulle kommit i Måndags så jag var hemma från jobbet, men det kom inga valpar och på Tisdagen var hon väldigt lugn så jag åkte till jobbet, men straxt efter lunch hörde min sambo av sig och värkarna var igång.
När jag kom hem hade den första valpen precis kommit och min fantastiska sambo hade dokumenterat både tid och vikt :heart:
Sen kom nästa valp knappt 20 minuter senare den tredje kom knappt 10 minuter efter och sen dröjde det en timme innan den sista tycke det var dags att göra entré.
Qlura pysslar om dom små så himla fint men hade inga problem att gå ut och rasta sig och mellan valp tre och fyra passade hon på att äta och dricka.
Hon har även återhämtat sig så himla bra jag är otroligt imponerad över hennes kropp som redan nu börjar se ut som innan om man bortser från den enorma mängden mjölk hon har.
Det är så overkligt att dom är här nu, dom små liven som jag funderat på i så många år utan att livspusslet funkat för en valpkull men nu, nu är dom verkligen här  :heart:

Vi har haft besök av dom finaste valpspekulanterna innan valparna kom men tyvärr blev det inte så många tikar så att jag kunnat erbjuda dom valp.
Och det är verkligen en av dom tråkiga bitarna att inte ha valpar så det räcker, men jag hoppas att dom kommer hitta sina drömvalpar på annat håll då det var fantastiska människor.
En av hanarna är det oklart vart han kommer hamna, det finns intresserade men den rätta har än inte dykt upp men jag är ganska så säker på att den rätte kommer att dyka upp.

Jag ser så fram emot att få följa dessa 4 pigga runda och goa valparna framöver och det är verkligen en spännande tid som väntar framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *