Tiken 9 dagar.

Idag har valparna hunnit bli 10 dagar och dom har alla med råge dubblat sin födelsevikt.
Dom är små matmonster alla fyra och jag tycker redan lite synd om Qlura som står ut med deras brutala ätande, men hon verkar inte tycka att det är så jobbigt som det ser ut  som tur är.
Dom tar sig fram i valplådan i en imponerande fart redan nu och har ganska högljudda åsikter, redan nu tycker jag mig se små personligheter och det ska bli spännande att se om det kommer hålla i sig.

Qlura är i så fin form redan, hon får tre gånger så mycket mat som i vanliga fall men allt blir till mat till dom små.
Hon följer med på kortare promenader och ser stark ut och är precis lika tokig och levnadsglad som alltid   Heart
Det är verkligen häftigt att se hur snabbt hon återhämtade sig efter valpningen.

Uppifrån från höger hane, tik hane, hane 6 dagar

Jag har lyckats få en överansträngning i ena handen och kattbett i den andra vilket gör att det inte är så lätt att få bra bilder, men med hjälp av husse tog vi separata bilder på deras 6 dagars dag, lite suddiga men ändå så himla fina. Men just nu saknar jag min super Canon extra mycket kan jag lova!
Jag kan verkligen sitta och titta på dom hela dagarna och det är nog tur att jag jobbar några veckor till och husse sköter om dom små och Qlura annars hade jag vuxit fast i valprummet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette