Tänk att jag trodde att jag skulle ha tid att uppdatera bloggen när valparna kommit det var nog väl mycket önsketänkande.
Nu har dom redan hunnit bli 5 veckor och 4 dagar och jag förstår inte vart tiden tagit vägen dom växer så himla fort.
Nu har jag i alla fall semester i 3 veckor och ska spendera all tid med dom små, veckorna fram tills nu har min fantastiska sambo haft hand om valparna när jag har jobbat och när jag kommit hem har jag dykt ner på golvet och stannat där hela kvällarna, så tid till att blogga har inte riktigt funnits.

Valparna börjar bli riktigt aktiva och roliga, samtidigt som dom är otroligt keliga och gärna myser med oss, när jag kommer hem från jobbet kommer det fyra svansviftande missiler och bara attackerar en med pussar  :heart:
Dom har fått börja vara ute lite mer och tycker att det är himla spännande med den stora trädgården.
Qlura har börjat leka med dom mer och mer och det är så fantastiskt att se henne med valparna, så tydlig och så snäll.
I början var jag sjukt nervös över hur det skulle gå med allt, med Qlura har full koll på läget och vet precis hur hon ska ta hand om dom.
Dom har även börjat äta vanlig mat även om Qlura fortfarande diar dom så var det dags, lite kyckling ben har dom fått och det var så spännande hälsar dom.

Tiken blir kvar här hos oss (vilket hon redan verkar ha förstått )och det är rätt skönt att inte behöva välja för dom är så fina alla fyra, tiken och hane 1 och 3 är väldigt lika i kropparna och sen har vi Lillen som är betydligt mindre i benstommen och utmärker sig därför.
Tiken ska heta Qit-Qat som chokladen ni vet både söt och lite krispig.
Hane 1 ska heta Qryptonit en karamell fylld med sött surt och salt.
Hane 2 ska heta Qamelont, han är mörkast av dom alla och fylld med kola lakrits och salt
Hane nr 3 ska heta Qnasen han är verkligen en gräddkola på alla sätt.

Qameleont

Qit-Qat

Qryptonit


Qnasen

One thought on “Dryga 5 veckor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *