Idag flyttade sista valpen Qnasen som nu mera heter Ior kom tillbaka från sitt första hem och bodde hos oss en vecka innan han idag flyttade.
Så nu har vi valp här hemma!
Innan har Rutan som är hennes tilltalsnamn mest flutit med sina bröder och all miljöträning som är gjort är ju gjord med dom alla men nu blir det allt focus på bara henne och hennes grundträning vilket ska bli jätte roligt och spännande.
Även om hon bara varit en av dom fyra valparna har hon sedan 2 veckan varit helt självklar här på något sätt, hela hennes uppsyn har sagt att ja ja men jag bor ju här jag ska aldrig flytta.
Hon är en cool tjej som tar världen med nyfikenhet och glädje, hon har som sina bröder varit med på jobbet något hon fixade galant och sover mest igenom dagarna där.

Rapporterna från dom andra valparna är positiva och dom sköter sig i sina nya hem och är så trygga och glada som jag hoppats på och jag hoppas att det kommer hålla i sig, men min oro över dom små liven kommer nog alltid finnas kvar även om jag litar fullt ut på deras nya fantastiska ägare <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *