Uppifrån från vänster Ior, Kåda, Loco och Rutan  :heart:

Mer än 1 år har gått sedan Qluras karameller såg dagens ljus och uppdateringarna här har inte alls blivit som jag önskat då tiden och orken inte funnits, men en blåsig och regnig dag som denna gav mig lite inspiration.
Valparna eller nu  mera ungdomarna växer och utvecklas fint och av uppdateringar från ägarna kan jag inte vara annat än nöjd med dom.
Locco och Ior har jag inte träffat sedan dom flyttade och den planerad träffen är framflyttad av förklarliga själ, Kåda som bor i samma stad som oss försöker jag träffa med jämna mellanrum men då Rutan har haft sitt första löp är det ett tag sen nu vi kunde ha syskondejt.
Rutan däremot henne kan jag berätta mer om, hon är vårat lilla mys och lyckopiller som tar livet med en klackspark,
Hon är otroligt seriös och helt vild och galen på samma gång,
I träning finns det inget stopp hon älskar det och lär sig sjukt snabbt och har ett fint driv men hon behöver träna mer kontinuerligt för att det ska bli helt bra men motivationen har varit en bristvara länge nu tyvärr men jag hoppas att den kommer tillbaka och sen håller i sig längre än två tre pass.
Hon är inte speciellt stor 39 cm hög och väger 9 kilo och bredvid sin mamma ser hon jätte liten ut, men Qlura blev grövre först efter 3 års ålder så kanske är det samma med Rutan.
Jag följer valparna med stor spänning och och har väldigt svårt att dom redan är 1 år tiden går alldeles för fort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *