Julius K9 selen är en sån sele som jag aldrig varit imponerad över fören jag testade den själv och insåg hur smidig och stabil den är.
Nu är Qlura inne på sin andra, hennes första hade hon sönder spännet på i övrigt har den hållit väldigt bra, hon är lite vild och galen på agilitytävling och har haft sönder ett antal selar men den förra hängde med flera säsonger :)

Nims tass har läkt himla bra, hon är fortfarande lite öm när vi går på grus men på gräs rör hon sig obehindrat.
Dessvärre fick jag ryggskott när jag skulle lyfta upp min första hund på trimbordet i Fredags på jobbet så någon träning har det inte blivit denna helgen heller så himla typiskt när jag äntligen började känna mig fri från världens mest utdragna förkylning och vi har fått upp den gamla vippen här hemma igen.
Idag ska jag dock försöka träna lite balans med Qlura innan min kurs börjar, det känns inte som vi fått den optimala träningen inför säsongens första tävling i helgen men det är ju en fördel om jag kan springa överhuvudtaget på Söndag så jag ska försöka hålla mig från att anstränga mig för mycket, som tur är funkar det att vara ute och gå i alla fall.
Det känns som det var en evighet sen vi tävlade sist och jag ser verkligen fram emot det så jag hoppas ryggen är bättre då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *