photo 1_zps536f630d.jpg

Idag har vi haft fin främmande av denna lilla gobiten Akinnaz Nissa hon är 10 veckor och en helt bedårande liten Pumi valp men inte bara söt utan även framåt modig och väldigt trevlig och hon bor hos min jobbarkompis och hennes familj.
Vi hade en trevlig dag jag är dock lite förvånad, Jag trodde visst att Hajja skulle leka med den lilla men att kanske Qlura skulle bli den största lekkamraten men så fel jag hade.
Qlura försökte leka ute och då gick det bra men inne ville Nissa leka med Hajja Qlura tyckte detta var helt fel och tyckte sen Nissa kunde åka hem haha tokiga lilla fläckiga jag tror hon kände sig som ett mobbing offer som inte fick vara med dom krulliga ; )
Hajja och Stimm tog sitt uppfostrar uppdrag på största allvar och behandlade lilla Nissa jätte bra precis som man bör med en Pumi vänligt men bestämt ; )
Jag vet sen innan att Stimm är perfekt med valpar men att Hajja hade såna riktigt fina egenskaper kom lite som en överraskning hon har alltid varit en super bra lektant men nu var hon så tydlig med allt hon gjorde.
Det är verkligen otroligt givande och sitta och titta på hundar och deras språk.
 photo 9_zps2645498b.jpg

 photo 2_zps09e7b3dd.jpg

 photo 13_zps3d1cf16c.jpg
Hajja alltså vilken lektant :heart:

 photo 6_zpsa9bf05c6.jpg

 photo 8_zpseb41d208.jpg

2 thoughts on “Fin främmande av en sockertopp.

  1. Ja verkligen en liten söt tjej det där :yes:

    Måste bero på att Hajja har världens bästa pappa som har uppfostrat henne att ”tala och förstå” hundspråk så bra :inlove:

  2. Oj, jag hade ju helt missat att Nissa kommit med i din blogg, nu blir hon glad :-)
    Jag håller med, Hajja var exemplarisk!! Jag önskar att Pella hade lite mer av det…
    Tack för både promenad, supergoda pannkakor, hundlek och en massa snicksnack :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *