Gulligaste grå :heart: lite suddiga men väldigt charmiga.

Alltså detta vädret gör mig så lycklig, finns inget bättre än en lång promenad i skogen efter jobbet när solen lyser jag ÄLSKAR våren.
Tyvärr ska det dock bli lite vinter igen har jag sett men det är kanske nåt man måste räkna med då Mars inte ens är slut ; ) så det gäller att ta tillvara på solen nu.
Hundarna fick bada efter simningen i Tisdags och Qlura blev nästan en helt annan hund som ett litet fluff , Blev därför tvungen att ta med kameran ut på promenaden igår för att fota henne lite såna jag är vackrast i hela världen foton för om ni frågar henne så är det så.
Det är kul hon är så duktig på att stå lite som en staty så himla välbalanserad i kroppen och det har hänt så mycket senaste tiden hon ser så himla vuxen ut.

Nu hoppas jag bara att hon får hålla sig frisk. Jag försöker verkligen att inte fundera så mycket på det utan att bara ta tillvara på tiden njuta av att båda hundarna just nu är friska pigga och glada, men det är så svårt och är det något jag vet nu är det att friska hundar är långt ifrån en självklarhet men att gå och vänta på elände känns som bortkastad tid.
Ni vet det där med att leva i nuet lätt som en plätt inte sant??

 

 

4 thoughts on “Här och nu.

  1. Klart de kommer vara friska.Ni har haft nog med elände tycker jag.

    … och till och med vinterälskaren jag måste erkänna att det är mysigt med värme och solsken ^^^

    Superfina bilder också, så stor hon blivit!

  2. Hon ser väldigt fin ut tycker jag :) Men du kom ihåg att du ska tänka det som du vill ha det och inte det andra. Klart lättare sagt en gjort men tror du fixar det. Ha en skön kväll!

  3. Gud vad jag kärat ner mig i Qlura <3 Skulle vilja ha en fräck tjej som hon i huset ;)

    Klart de ska hålla sig friska i det fina vårvädret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *