Ja då var det måndag igen och denna vecka är en kort jobbarvecka då jag är ledig torsdag och fredag!!
Typiskt är väl att solen skulle börja lysa lagom till helgen var slut och det var dags att börja jobba igen.

Men som tur var fortsatte  den att lysa även under eftermiddagen/kvällen då det var dags för näst sista omgången av valp kursen, kul att se vilka framsteg dom gör för varje gång :D

När kursen var slut hade jag sån tur att jag fick träna lite agility tillsammans med Agneta , Ebba och Gittan det är så mycket lättare att bygga fram och av när man är fler.
Gjorde några kortare kombinationer av det vi hade framme och jag tycker Stimm var riktigt duktig bra drag in i tunnlarna och fina kontaktfält och slalom kul kul!!

Till sist en fästing uppdatering, Stimm hade ikväll en pytte liten fästing på örat :/ så den har helt klart satt sig där under dagen säkert efter hundarnas race uppe i löv skogen, så nu är det lika mellan Skudo Pet och Zappas medel som  heter Advocate .

3 thoughts on “Måndag igen..

  1. Roligt med duktiga kursare :)
    Vilken tur du hade som fick till bra agilityträning ;)

    Hm ja så länge det är lika håller jag ändå på den giftfria varianten!

  2. Kul med valpkurs, man blir så sugen när man ser de små. Sen tittar man på de två trollen som ligger här och känner sig rätt nöjd.
    Kul med agilityträning, vi måste sätta upp våra hinder snart.
    Vi följer fästingjakten…..

    Kram

  3. Roligt att deltagarna på kursen gör framsteg och att Stimm är så duktig när ni tränar! Fast typiskt att han skulle ha en fästing till. :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *