Idag var första dagen på jobbet och det kändes inte det minsta jobbigt utan det var till och med roligt att vara tillbaka, Ja jag gillar nog mitt jobb rätt så mycket ändå :D Väntar på lite besked som kanske kan ge lite mer pengar in i månaden vilket i sin tur kan leda till annat boende och då skulle hela livet kännas ännu lite bättre men vågar inte hoppas för mycket men liiiite i alla fall..

Hösten är verkligen här och jag bara njuter det är min absoluta favorit årstid lagom varm och så himla skön luft!
Passade på att träna lite lydnad på kvällspromenaden innan det hann bli för mörkt.
Tränade så klart på dir apporteringen som till en början gick rätt så dåligt och första skicket var han väldigt frågande höger vad är det? Men sen bara släppte det svårt att säga vad som gjorde det, även om det vart lite fel var han positiv och glad ändå och försökte bara lite mer nästa gång, riktigt bra känsla måste jag säga!
Sen blev det dum dum rutan med riktigt fina svängar stå och ligg är bra men sättandet är lite segt så vi tränade det lite separat han gör det så mycket bättre när jag backar ska bara få till det under fotgåendet också.
Avslutade med en fin fin inkallning, ett moment som vi inte alls tränar ofta men ändå sitter kvar skönt att nåt verkar göra det ;)

Imorgon ska jag träna mig själv Wet´n Sweat ska jag prova på det är kondition och styrka på djupt vatten låter ju spännande i alla fall!

3 thoughts on “En vanlig dag.

  1. Vad skönt att det ändå känns bra att vara tillbaka på jobbet! Ska hålla tummarna för att det löser sig så att du kanske kan hitta ett nytt boende i alla fall!

    Härligt att det ändå släppte lite med dirigerings apporten!

  2. Gillar också den här årstiden om man bortser ifrån att klockan halv 6 – 6 på mornarna är det liiite för kallt och alldeles blött i gräset ;)

    Ska bli intressant att hör hur jobbigt passet i kväll är – lycka till :D

  3. Härligt att lydnadnspasset gick så bra, med en glad och positiv hund! :)
    I den bloggen jag har nu, tror jag att det går att kommentera om man sänker sekretessen på internetverktyg till mellan !
    Måste bara säga att Kenszo är en helt underbar liten personlighet!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *