Söta lilla Gizmo

Då var vi tillbaka i Hässleholm igen vi kom redan hem i Fredags och sista semester helgen har varit riktigt trevlig.
Igår var vi och kikade på klass 3 tävlingar det var en trevlig dag och jag tycker det är mycket givande att titta på klass 3 ekipage mest på hur förarna handlar och löser alla svårigheter vissa bara får allt att flyta på.
Kvällen tillbringade vi hos Cathrine där åt vi kräftor och hade en jätte trevlig kväll som gick sjukt fort.

Idag har vi varit och tränat agility, vi byggde först en velodrom med en tunnel slalom hopphinder tunnel hopphinder däcket hopphinder och så in i tunneln igen, En jätte rolig och nyttig övning stort plus var att Stimm inte hoppade i ramen av däcket en ända gång varken när jag låg bakom eller framför honom.

Den andra övningen innebar en massa svängar och på vissa stället skulle dom gå utom hindret för att sen ta det något som vi verkligen måste ta tag i nu han har en tendens att få vida svängar men oftast för att jag glömmer bort att säga åt vilket håll han ska ;) Blev grymt imponerad av hur fina svängar han hade idag nära hinderstöden utan att flyta ut det minsta.
Mycket nöjd med mig själv också som inte alls kände mig i vägen utan det bara flöt på även fast jag skulle hålla en massa saker i huvet samtidigt. En riktigt givande träning med andra ord!
Sen bar det iväg till Kristianstad för att göra lite bra inköp och för att möta upp Cissi och Jerker för att få pussa lite på Stimm och Csillas valp Király en hel cool liten kille som verkar ta livet med ro.

Tänk att valparna redan är 8 veckor vi önskar dom alla STORT LYCKA till i era nya hem :D

Imorgon är det dags att jobba igen och att komma tillbaka till verkligheten och just nu i skrivande stund så känns det inte det minsta jobbigt Skönt!

One thought on “Tillbaka till verkligheten.

  1. Så kul att er agilityträning går framåt :D

    Det bådar ju gott för hösten att du inte redan tycker det är jobbigt att jobba efter semestern ;)

    Ha en härlig vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *