Idag träffade vi Petra efter jobbet för lite agility träning igen, jag hade hittat denna banan och även fast den riktigt klurig fanns det mycket bra sekvenser att träna på.
Starten blev riktigt bra och jag kunde placera mig på vänster sida av slalomen och i dag visade han inga tecken på att gena. Jag kunde dock inte lämna honom i slalomen och springa på som jag hade önskat utan var tvungen att vara vid hans sida. (jag kan springa före honom och ligga liiite bakom men att försvinna utåt eller för långt bak funkar inte )
Sen drog han direkt in i fel tunnelingång ingen hörsel över huvud taget men vi filmade faktiskt med mobilen idag (jag kan tyvärr inte lägga upp det då mitt film program bara vill visa det upp och ner  ) Men min handling är verkligen inte den bästa i stället för att lite snyggt byta arm hukar jag mig framåt och klappar typ händer..?!
Man kan kanske tycka att han åtminstone skulle reagera lite på mitt beteende men inte då han var helt övertygad om att han gjorde helt rätt..
Vi fick till det bra 9-13 sen blev det lite selektiv hörsel igen för att sen få till det riktigt fint 15-22.
Jag är väldigt medveten om att det vi hade problem med i denna banan är sånt vi måste träna på och vi började lite smått idag och under vintern ska vi jobba stenhårt på att få tajtare svängar och en mer självständig slalom.. Petra kallar det visst för grundträning ;)

Jag är jätte nöjd med träningen den var rolig och givande.
Jag är i stort sett alltid nöjd med träningen även om inte allt funkar till 100 %
Jag menar hur kul vore det och vad skulle man träna på då? Man måste träna för att utvecklas och jag tror varken man bli bättre eller utvecklas om man bara tränar på det man kan ( även om det är roligt ;))

One thought on “Lite mer agility.

  1. Synd att det inte blev någon film, hade sett fram emot den…
    Du har så rätt så, träna gör man väl för att bli bättre – eller i alla fall hoppas man på att bli bättre ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *