Zappa söt lök.

Idag har vi varit på Råådalen´s Bk och tävlat två öppen klasser.
Det började med agility klassen en rätt så klurig bana.
Men jag fick en massa hjälp på banvandringen som jag tackar innerligt, för synd bara att jag inte lyckades hålla planen under loppets gång. Jag missade helt det första framförbytet och vi diskade oss på fjärde hindret. För att kunna göra det bytet hade jag behövt springa före honom i slalomen och det är ju faktiskt något jag vet att han fixar. Sen fick vi ändå till några bra delar i det loppet också men det mesta var lite kaos, Jag vet inte ed jag var jätte nervös och kunde inte alls fokusera som jag borde.

I hopp loppet var jag lugn och mycket mer fokuserad och det gick betydligt mycket bättre och vi fick till ett riktigt fint lopp jag lämnade honom i slalomen och gjorde ett framförbyte som gick suveränt bra ;)
Dock glömde jag bort mig lite efter en tunnel och han for rakt över hindret som kom direkt efter det stod rakt efter tunneln och vi skulle lite till höger i stället men men det det kändes ruskigt bra och det är huvudsaken :D
Vi hade en riktigt trevlig men lång dag på tävlingen men det var mycket duktiga ekipage att titta på så tiden gick fort, men nu blir det nog faktiskt sängen ögonen går nästan i kors .

4 thoughts on “En bra disk och en mindre bra

  1. Roligt att ett av loppen i alla fall kändes riktigt bra! :) Du får ju mer och mer vana av handlingen och det kommer ju bara gå bättre och bättre ska du se!

    Zappa är ju bara för söt!! <3

  2. Marginalerna är ju så små i agility, att ett diskat lopp kan va 99% suveränt!! Känslan av det man gjorde bra är ju absolut det viktigaste att bära med sig in i framtida lopp!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *