Idag hade jag en plan om att åka och träna med Petra och AnnSofie efter jobbet men istället fick jag åka en liten sväng till veterinären med Zappa.. Han betedde sig så himla konstigt på jobbet igår och bara slickade sig om munnen hela hela tiden och idag gjorde han precis lika dant, när jag skulle klappa honom på huvudet pep han till  och när jag kände på läppen var det en stor böld och under läppen var det rätt mycket var..
Ringde till veterinären och fick en tid 2 timmar senare där skar dom bort dött skinn så det blev lite mer öppet så jäkla snuskigt och det luktade vidrigt, stackars lilla Zappa han måste ju haft jätte ont. Det känns säkert fortfarande för så här ser det ut nu efter veterinär besöket


Snusk :/

Men han verkar må bra ändå och har ätit sin mat vilket brukar vara ett gott tecken :)
Nu blir det 10 dagar med penicillin sen hoppas jag att det är läkt.

Petra var super snäll och hade börjat bygga bana och var i stort sett klar när jag svängde in  på klubben så jag hann minsann träna lite innan kurserna började i alla fall!
Stimm gick riktigt fint det blev en kort men mycket bra träning, men jag har ett till projekt till vintern och det får bli höger och vänster ju mer jag ser Petra och Lira ju mer inser jag hur användbart det är.

Nu ska jag mysa lite med min sjukling.

7 thoughts on “Det blir inte alltid som man tänkt.

  1. FY stackars Zappa :shock:
    Ge honom en kram från oss alla, och hoppas medicien hjälper!

    Toppen med bra träningskompisar som ställer upp :yes:

    Kul att ha fler saker att träna på i vinter – och just höger och vänster kan du kanske ha nytta av i dirigeringsapporteringen också, eller? :)

  2. Lilla vännen, fy vad ont! Jag hade var på min axel häromdan när jag gosat med Dumle. Jag letade överallt men hittade inte var det kom ifrån. Munnen hade jag inte en tanke på, måste kolla sen men tror inte att det är munnen heller.
    Höger o vänster ska vi också öva på, det gäller att ha tungan rätt i mun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *