Hajja 15 veckor idag!

Påsken har vi spenderat på Gåsahoppet vi har bott i husvagn hos vänner vilket har fungerat kanon trotts att vi var 3 personer med 7 hundar :)
Helgen har bjudit på en massa grymt bra agility med utmanande och roliga banor en massa toppen ekipage och så klart trevliga människor jag verkligen älskar att vara på agility tävling och träffa trevliga och goa människor.

Tävlingarna började på Fredagen vi började med hoppklassen där vi gjorde ett riktigt bra lopp enda fram till slutet där jag petade Stimm över ett hinder i stället för in i slalom lite onödigt kan tyckas.
Agility loppet kändes riktigt bra och det var det också och det slutade med VINST i klassen inte fy skam med 89 starter :)!

Sen till Lördagen där vi diskade oss i agilityklassen då jag gjorde en riktig tabbe på slutet tror redan jag var i mål även fast det var ett par hinder kvar och det är väldigt dumt att tänka så loppet kändes i övrigt bra även om det blev lite tokigt vid tunneln andra gången.
I hopp loppet nollade vi och hamnade på en 17 plats.

På Söndagen började vi med ett riktigt bra agility lopp när vi kommer till sista tunneln vänder Stimm i den kommer ut och hoppar ett hinder och vi diskar oss, Så dumt så dumt och jag vet inte varför han gjorde det kanske för att jag rörde mig för snabbt när jag skickat in honom men han borde ändå göra klart tunneln, fast det var fler hundar som var långsammare än vanligt och vände i tunnlarna i helgen.
I hopp loppet blev det åter igen en helt dum disk där jag inte riktigt vet vad jag håller på med synd annars kändes det himla bra.
På Söndagen fick vi även springa i finalen där dom 10 bästa i vardera storleksklass fick vara med plus dom som vunnit nån klass under helgen vilket vi gjorde.
Phu galet nervös var jag gjorde fel i starten redde ut det men gjorde sen en sån mini tabbe igen och vipps disk, Men vilken känsla att få springa när hela publiken hejjade på wow säger jag bara.

Jag är jätte nöjd med våra prestationer denna helgen trotts att det blivit många disk, det har varit små missar från min sida Stimm har fixat alla slalomingångarna och gått på riktigt bra i slalom tycker det ser ut som han börjar få en bättre tekning i flera av loppen, Han har haft bra kontaktfält och vippen har varit riktigt bra.
Att titta på filmerna  är så nyttigt och jag ser att jag måste vara mycket snabbare i allt jag gör jag har blivit mycket bättre men det är en bra bit kvar kan man säga.
Jag tycker inte att jag är i vägen osv men allt för ofta tittar och skäller han på mig och undrar vart han ska??? Har lovat honom att bli bättre ;) Taggad till tusen på nästa tävling är jag i alla fall!!

Hajja då jo hon har varit med på sin första agility tävling och det fixade hon med bravur super duktig i husvagnen hon har lekt och busat inne i hallen både med mig och andra och hon har då fullt fokus på leken det spelade ingen roll att det kom en annan hund nära hon lekte ändå.
Hon har även tränat lite sitt och ligg och följa övningar hon har sovit i bilen och tränat på att ligga i bur inne i hallen och minglat runt och tiggt godis allt har gått strålande och jag hoppas hon fortsätter vara så otroligt obekymrad över saker den lilla pärlan.

Den fina bannern har Cissi gjort Tusen Tack!!

7 thoughts on “Helgen!

  1. Grattis till vinsten! Det var kul att se er och få träffa lilla vidundret Hajja :-) Ja det var något märkligt med tunnlarna… Jag kände inte igen Zoe på fredagens tävling och jag tappade henne redan i första tunneln under agilityloppet. :-(

  2. STORT GRATTIS till vinsten!!! Förstår att du är taggad :yes: Grattis även till ”sockret” Hajja som skötte sig kanon & är redan 15 veckor! :inlove: Kram från oss!

  3. Ja visst är hon söt! :D

    Ni ser ut att ha haft en rejält härlig helg! :) såg också att Hajja och Nova nästan är lika gamla (Nova är 11 veckor), va roligt! :P kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *