Idag har båda hundarna tränat target Stimm är rätt så bra på det faktiskt :)

Detta har varit en riktigt slappar helg och både Lördag och Söndag har jag sovit precis så länge som jag velat häääääärligt det är verkligen det bästa jag vet även om jag får jobba sten hårt men att hålla ångesten över att man sover bort halva dagen borta ;)

Det har ju regnat både igår och idag så igår åkte jag till Petras Träningslada och körde ett pass lydnad med båda hundarna lyxigt värre!
Hajja fick träna mycket på läggande och jag insåg att vi har lite problem med att hon inte ligger kvar när jag står passiv bredvid utan vill då gärna sätta sig upp så detta måste vi nog träna lite extra på nu för hennes uppsitt i övrigt är jag jätte nöjd med!
Inget tugg på apporten och himla fin attityd i fria följet tycker jag ibland tar hon dock lite egna insiativ och lägger sig ner.
Ställandet bli bättre och bättre men det behövs mer stadga träning där. Hon fick också testa sin nya CUZ den blev galet poppis och hon ville helst inte släppa den perfek är den när man har hundar som vill kampa i bollar vilket båda mina vill men fy så man ser ut om händerna sen ;)
I alla fall kommer här en liten film på Hajjas träning.

Stimms träning med konskick fjärren och inkallning filmades också men det tar ju liksom 100 år med mitt sega internet så just nu prioriterade jag Hajjas film men hoppas Stimms kommer inom kort men för er som känner agtt ni bara måste se lite av Stimm stackaren som ibland känns helt bort glömd kan ni kika på denna filmen det är några av Pumi lagets  lopp i Göteborg :)

Idag har vi varit ute på en riktig långpromenad i regnet sen åkte jag till Stadium outlet i kristianstad och fyndade två par skor ett par vinter kängor/stövlar varma vatten täta och ett par låg skor av vandrar modell för mindre än 800 kronor känns som jag har gjort världens fynd!
Ikväll blir det film mys mmm så skönt med en lugn och skön helg!

Vi passar även på att Gratta Stimm och Fakós valpar Akinnaz Heffa-Klimpan och Akinnaz Huszár som var i Sunsvall i Lördags och visade sin snygga sida Heffa BIM med cert och Huszár 2a bästa hane med reserv cert Grattis snyggingar :)!!

4 thoughts on “Lugna gatan

  1. Roligt att se er på film – både du och Hajja är jätteduktiga men det som slår mig mest är hur himla duktig agilityhandler du blivit :yes: Du och Stimm är ju helt grymma – lär du sen honom svänga lite tajtar också så lär konkurrenterna få se upp :rotfl:

    Instämmer stort i grattis till fina syster och bror som varit på utställning :inlove:

  2. vilken söt bild :DD

    sv; ja det var riktigt intressant :) när vi tog upp backlap som en av förslagen så var vi alla lite tveksamma och trodde att det bara skulle sakta ner farten ännu mer… men ser man på! så var det ju inte :o riktigt chockad faktiskt :) borde filmat våra miner när vi fick se tiden ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *