En gammal bild på liten söt Hajja

Ikväll var vi i Petras lada och tränade lydnad och det hela började med att Hajja blev jagad av en aussie inte för att den var arg och ville göra henne illa utan för att den ville leka,  Men detta fattade inte Hajja och blev riktigt rädd hon är överlag rätt så osäker på hundar hon inte känner just nu och jag blev också riktigt riktigt rädd även om jag vet att den hunden inte ville göra henne illa vet jag vilka spår det kan sätta i en hund att bli jagad så.
Men hör och häpna jag höll mig lugn och sansad och fick inte ens ett litet utbrott utan la bara Hajja ner och matade henne med korv och fortsatte dirrigera Petra.
När vi sen skulle träna igen var Hajja så otroligt duktig fast det var hundar och mycket störning jag såg på henne att hon ville hålla koll men hon släppte det  det när Petra började dirrigerade oss.
Fria följet helt tyst och inget bitande i knät bra possition ,
Läggandet var precis som jag vill ha det :) Inkallningen tränade vi sitt stanna kvar medans Petra körde manta Kalla in kalla in kalla in…. mycket bra träning.
Passsade på att träna ännu mer med störning när aussie nr 2 kom in då den låter rätt mycket och oj vad hon jobbade på och jag är så otroligt imponerad och stolt över hennes förmåga att gå in i bubblan och bara jobba,  Är rätt så impad över mig själv också måste jag säga ;)

Stimm fick också träna zätat fritt följ och fjärren. Det går verkligen framåt med vänster svängarna han håller en bra possition vilket känns bra utan vänster svängar är det himla svårt att få till något bra flyt i zätat och fria följet kan man säga men nu är vi på väg åt rätt håll äntligen :)!

 

2 thoughts on “Imponerad

  1. Så bra av dig att hålla dig lugn, var nog avgörande för hur bra Hajja hanterade det efteråt – stor stjärna till dig <3

    Roligt att du o Stimm börjar få till det igen – tävling snart ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *