Jag trodde jag hade bestämt mig för att åka till EO men inser att det har jag verkligen inte.
Men jag måste verkligen bestämma mig nu sista dagen är imorgon.
Så klart vill jag åka annars hade jag ju aldrig sökt men det kostar massa pengar och tanken på att köra dom där 167 milen och Stimm får ett anfall när vi kommer ner är verkligen inte lockande.
Inget alls säger att han  kommer att få det han blir inte stressad av tävlingar men sista anfallet hade han efter träningen på vårens första och varmaste dag och det kommer vara jätte varmt i Ungern i Juli.
Vi gillar verkligen att tävla agility men Stimm gör ju det för att jag älskar det om jag hade velat ligga i soffan hela dagarna hade han gjort det också så det hela blir ju för min skull Stimm kommer så klart vara lyckligast över att vara med sin matte bara.
Nä usch och fy så svårt det är j en awsome upplevelse men en upplevelse som lika gärna kan sluta i katastrof om Stimm hade tyck det var det roligaste som fanns i hela värden med agility hade det varit värt det men nu känns det mer som vi kanske ska hålla oss inom Sverige och Norden och hoppas på att vi har flera år kvar på banorna eller så ska vi ta chansen som kanske aldrig kommer igen??

2 thoughts on “Beslutsångest!

  1. Om det inte är så att du tänker sluta med agility efter den här sommaren så är jag övertygad om att chansen kommer igen! Såklart förstår jag att du vill åka och få denna upplevelse tillsammans med Stimm, men som sagt du lär få fler tillfällen att tävla på mästerskap runt om i världen i framtiden det är jag övertygad om :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *