Nu har jag använt Skudo Pet mot fästningar i drygt 3 veckor och är mycket positivt överraskad tycker att det har fungerat mycket bra och ser stor skillnad efter en promenad då han inte haft den på.
Det var en dag förra veckan när det regnade så mycket som jag inte hade den på ute och fick då plocka 5 fästingar på kvällen :/ Så nog funkar den allt !!!

Sen lite semester planer, Nästa vecka åker jag till Ungern på semester det hela blev äntligen klar igår.
Det är mycket som ska fixas boende ska ordnas och färjor ska bokas och det ska så klart finnas lite pengar till att finansiera det hela haha.
Och innan allt var bestämt har jag inte velat gå ut med det då hade jag nog blivit ännu mer besviken om de inte blivit av och ett tag såg det ut som vi faktist skulle få skjuta på det hela.
Men nu så är det så nära att det börjar kännas verkligt. Vi ska bila ner och stanna en sväng i Tjeckien för att sen köra vidare till Ungern där vi ska vara ett par dagar.
Planen är att vi ska träffa trevliga människor titta på hundar kanske valla lite får få en ny tatuering och ha en allmänt trevlig semester.
Vore trevlig med lite sol också  :D

Under resan funderar jag på att kanske sätta lite starkare preparat på båda hundarna då fästingarna visst är ännu giftare utomlands och även om Skudo funkar så vågar jag nog helt enkelt inte chansa, får se hur jag gör ska fundera en stund till.

Ikväll blir det lydnads träning på klubben hoppas solen kan vara framme då!

5 thoughts on “Skudo Pet

  1. Visst ja, skickar det imorgon! Ska stoppa det i kuvertet ikväll.
    Va roligt, ha det nu så trevligt alla 6.
    Ska bli intr att se ögonen som ska hålla koll på dig :)
    Kram

  2. Ja visst är det skönt att allt äntligen är klart och att vi slapp vänta till hösten :D
    Ser verkligen fram emot denna resa!

    Hoppas lydnaden gick bra i går kväll!?
    Avslutningen på vår nybörjarkurs gick riktigt bra om man bortser från långsam matte ;)

  3. Låter ju inte helt fel med en resa till Ungern. Håller tummarna för att vädret blir fint och att resan går bra. Ha det så jättebra
    /Hälsn
    Annika

  4. En resa till Ungern låter ju inte helt fel. Håller tummarna för att vädret blir fint och att resan går bra. Ha det så skönt.
    Hälsn
    /Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *