Igår var det dags för lite lydnads träning på klubben, vi ligger lite lågt med lydnads träningen just nu men tränar åtminstone en dag i vecka med ”gänget”
Det märktes att vi inte tränat dirigerings apporteringen på ett tag och jag fick backa en bit i träningen och insåg att jag måste träna detta lite oftare för att få det att bli bra.
Men fria följet kändes mycket bättre full fokus på mig igen vilket gör mig mycket glad :D
Fin ruta kanon vittring och fina skiften i fjärren och en helt annan attityd både hos mig och Stimm.
Stimm har alltid haft en ruskigt bra förmåga att hålla full fokus på mig och helt stänga av omgivningen men nu under nån månad har han haft lite svårare med det och har insett att det finns en värld runt omkring oss.
Han har nog helt enkelt blivit tonåring även om han är en sjukt snäll tonåring .
Därav vill jag ta det lite lugnare med träningen och låta honom mogna lite och efter gårdagen känns det helt rätt att göra så!

Zappa var som en tickande bomb på träningen galet taggad men ändå duktig på att koncentrera sig vi fick till riktigt fina höger svängar medans rutan var si så där helt plötsligt fick han för sig att han skulle springa och ställa sig bakom den vänstra fram konen hela tiden, tycker vi haft en fin ruta länge nu men lite spänning under träningen är väl aldrig fel?!

Imorgon är det FREDAG igen skönt hoppas att solen kan lysa med sin närvaro!

3 thoughts on “Lite lydnad

  1. Duktiga ni!
    Du får brev på posten imorgon.
    Hur går det med min beställning?
    Snälla Vhippen blev överfallen av en arg hund idag.

  2. Härligt att träningen kändes så bra! Bra också att det känns rätt att ta det lite lugnt med lydnaden och låta Stimm mogna lite, det kommer du nog tjäna på i längden! :) Ha en fortsatt trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *