Idag var det dags för årets första agility tävling, en inofficiell tävling i form av en cup som Kristianstads Bk arrangerar.
Jag väntade länge med att bestämma om jag skulle åka eftersom jag helt tappade allt tävlings sug ett tag men nu i efterhand är jag jätte glad att jag faktiskt åkte.
Alla springer samma bana och så får man tidstillägg beroende på vilken klass man tävlar i och man kan bara bli diskad om man inte utför alla hindren…
Vi gjorde ett lopp som kändes jätte bra lite förvånad blev jag när jag såg filmen för min plan var inte att starta honom så tidigt men det gick ju bra ändå, när vi kom i mål fick jag i alla fall veta att vi var diskade.
Stimm hade gått ur slalom en pinne för tidigt något som jag inte hade en aning om, jag var på väg mot nästa hinder innan vi var klara i slalom och glömde bort honom lite.
Mer träning av självständig slalom med andra ord. Resten av bytena fick vi till riktgt bra och han lyssnade jätte bra.
Det är verkligen nyttigt att kunna se det på film,
Jag tycker ofta att dom loppen som känns som att dom flyter på och är snabba ser mycket långsammare ut än det känns, Men vi klockade faktiskt här hemma och tiden var allt annat än dålig, men han springer med långa steg och ser inte så där galet snabb ut.
Det var kul att träffa allt roligt agility folk igen och nu jäklar satsar vi inför kommande säsong :-D

4 thoughts on “Årets första..

  1. Det var så synd med den missen, men egentligen spelade det ju inte så stor roll igår. Nu hade ett superfint lopp men bra flytt Det är värt massor! Slalom kan man tärna hur mycket som helst…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *