:rose: Grattis alla Akinnaz T valpar Taylor, Tuffzen,Trazzla, Tok Stimm, Tiara, Thilda och Torzten på
3 års dagen önskar pappa  Zappa :rose:

Idag fylller mitt  Stimm 3 år tänk att det redan har gått tre år sedan Annika ringde och berättade att första valpen var född om jag inte mins fel var klockan  tjugo i elva och jag satt på jobbet.

Tiden går fort alldeles för fort och när jag insåg att han redan är 3 år fick jag som en klump i magen redan 3 år han är ju liksom vuxen nu men nej nej han är min bebis och kommer alltid att vara.
Jag har aldrig under en en mikro sekund ångrat att det blev just Stimm som fick följa med till Hässleholm han är verkligen 1 på miljonen  :heart:
Vi har hunnit med en massa roligt under dessa tre åren och jag hoppas att vi får minst 15 precis lika roliga år till.

Stimm fick sin födelsedags present redan i morse den svarta råttan har börjat tappa ena ögar efter bara några minuter i Stimms käftar varför just en råtta?  Tja jag låter bilden tala för sig själv ni ser alla likheter va ;)

10 thoughts on “Idag är ingen vanlig dag för det är Stimms födelsedag!!!

  1. Än en gång STORT GRATTIS till bästa pappa Stimm och hans syskon på deras dag :cake:

    På det översta kortet ser man verkligen hur enormt lik Király var sin pappa som liten :yes: Funderade en kort sekund på varför du satt ut en bild på Király men förstod snabbt att det var pappa Stimm :inlove:

  2. Instämmer i alla gratulationer. Men framförallt var det roligt att hitta hit och läsa om dina ungrare. Jag har ju självlandsmännen puli och kuvasz och kan känna igen en hel del i det du skriver även om det antagligen är mer ”motor” i dina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *