I går var vi i Kristianstad och tävlade det var två agility klasser och en hopp klass alla internationella.
I första agility klassen skulle dom in i tunneln som låg precis bredvid balansen och trotts att jag stod framme vid tunneln lyckades Stimm ta sig upp på balansen ändå så vi blev diskade tidigt i banan.
I hopp loppet lyckades vi sätta en nolla och lyckligtvis räckte tiden till pinne!
I agility loppet var det lite skrik och panik och starten blev inte alls som jag tänkt och jag var i gång med det klappa händerna stuket igen inte ok men vi tog oss runt med nöd och näppe, Stimm var på väg att trilla av både balansen och vippen vet inte vad han höll på med han tog alla kontaktfälten så fint i första klassen men jag tror han hade lite väl bråttom upp på vippen och kom lite snett, men men runt kom vi och tiden räckte till en 4 plats och vi tog där med sista SM pinnen :) Elin och Nimbusz blev också klara för SM så det är minst 4 Pumi med nästa år!

Målet för 2011 var att bli upp flyttade till klass 3  men efter igår är vi alltså SM klara för 2012  vi har även lyckats ta ett Agility championat lite svårt att fatta men så är det :-D
Det känns as häftigt att få tävla på ett SM och i agility dessutom, nu är ju säsongen slut och att vi lyckades sätta två nollor igår gör mig jätte glad jag tror aldrig jag har varit så målmedveten i hela mitt liv som jag var i dom två loppen igår.
Vi avslutade säsongen med grillat tillsammans med Cathrin, Cocos, Gizmo och Tizla det är värt att fira 3 championat två till Cocos och ett till Stimm och så SM kval till båda  Cathrin och Cocos tog även hem andra platsen i hopp klassen igår :)
Nu väntar en höst och vinter med en massa träning, lite vila och sen ser jag verkligen fram emot nästa säsong!!!

12 thoughts on “SM 2012

  1. Stort grattis till att få starta SM nästa år. Jag förstår att du är glad och stolt över din fyrbening och dig själv. Bra jobbat :D

  2. Ja så det kan bli :laugh: och allt tack vare att ni är så superduktiga båda du och Stimm :yes:
    Nästa år lär ni väl bli både hoppchampion och lydnadschampion – tänk tre ch-titlar och ingen av dom är UCh – titeln ;)

    Skickar ett stort fång :rose: och :cake: GRATTIS :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *