Stimm och Avar fotade med mobilen

I Tisdag fick vi fin främmande lilla Avar kom och ska stanna medan matte Malin är och tävlar agility VM med Stimms duktiga moster Mazli ( tänkte jag skulle nämna det igen ifall nån missat ;) )
Allt har gått så himla bra och Avar gör allt för att passa in i vår flock och Stimm var så snäll första dagen tills hon kände sig mer hemma, sen dag två var det som hon alltid bott här och dom busar som bara den och sover bredvid varandra och kommer riktigt bra överens och jag tror Stimm tycker att det är jätte kul att ha en kompis hemma :)

Pumi bus i skogen, så underbart att se dom även om dom är farligt nära träden många gånger,
Stimm och Zappa lekte alltid jätte mycket i skogen vilket gör dom smidiga snabba dom tränar balansen och får bra fysik helt enkelt, men framför allt har dom jätte roligt =)
Jag skulle då aldrig kunna hålla mina hundar från att busa i skogen bara för att dom kan skada vilket kan leda till ett tävlings uppehåll för så är det givetvis. Men mina hundar vill leka och då ska dom givetvis få göra det och jag tycker nog att en hund ska klara det utan att gå sönder, Kan tyckas korkat att skriva så med tanke på att det bara är ett år sedan Stimm sprang in i en bänk och höll på att dö… men nej jag tycker ändå dom ska få vara hundar.

Ett agility pass hann vi med igår också en himla bra träning i regnet blev det.
Lydnads träningen verkar det dock gå troll i antingen är det jag eller så är det Malin som får förhinder men jag hoppas det blir av till helgen, egentligen är det nog bra med vila idag det spöregnar och blåser storm och jag har ont i ryggen, jag köpte nämligen en ny säng har bara hunnit sova i den en natt så jag hoppas jag vänjer mig och att den helt enkelt är för bra ;)


Avar smet upp och la sig bredvid Stimm på jobbet  :heart:

3 thoughts on “En kompis på besök

  1. Vilken liten sötnos, förstår att Stimm tycker det är roligt med lite sällskap. Jag tycker också att hundarna ska få springa och leka i skogen. Oftast har dom ju bättre koll än vad man tror. :)

  2. Klart hundarna ska ha roligt på promenaderna! Visst kan dom sträcka sig och så men normalt är dom ju uppvärmda innan dom börjar springa och då brukar det inte vara något problem.

    Roligt att dom trivs så bra tillsammans :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *