Hajja och pappa Stimm

I Fredags fm började vi vår resa mot Torsåker inte direkt den bästa dagen att åka tåg på men allt gick bra ända tills vi kom till Sala för där fanns inget tåg som skulle ta oss vidare till Krylbo men som tur är har jag världens snällaste uppfödare som kom och hämtade mig i Sala och under tiden fick jag lite fika samt äran att träffa Jessica med Rebuz tack Jessica och Micke.

Resten av helgen har inneburit en massa valp mys valp bus en ridtur i snön sparkåkandes (där Stimm tredje gången insåg hur roligt det var att dra på riktigt då gick det rätt så fort….) Vi har ätit god mat och umgåtts med underbara människor,En riktigt kanon helg med andra ord.

Att välja valp var rätt lätt jag har ju haft min favorit under dessa första veckorna och hon blev min favorit i när jag träffade henne på riktigt också. Även om alla valparna var helt underbara framåt modiga nyfikna jätte glada och tok busiga så var det nåt speciellt med Hajja det kändes bara så rätt.
Det var verkligen fullt ös hela dagarna och nu hoppas jag att tiden kommer gå fort det kändes riktigt hårt att lämna henne man vill ju bara ha hem dom på en gång.
Även om jag vet att hon får den bästa uppväxten ever för det får dom verkligen dom blir vana med allt mycket andra hundar, människor stoj och stök och ljud sen får dom en massa kärlek och bus med andra hundar och människor så visst får hon mer än gärna vara kvar där 2 veckor till sen kommer hon vara redo att bli Skåning !

Uppdaterat är det på valp sidan och där finns det separata huvudbilder på alla valparna.

Nu lite bilder


Alla valparna utom Hajja på samma bild


Hajja och Hyzz


Hojt Hyzz och Heffa


Heffa


Huszár


Hajrá


Hojt

15 thoughts on “Lite bilder

  1. Så härligt att det känns så rätt med Hajja! Alla valparna är ju fantastiskt söta! Men det kunde väl inte bli annat med de där två föräldrarna! ;)

  2. Härligt att det kändes rätt! ”Bara” att vänta 2 veckor till! Gillade namnet Hojt – stencoolt! *lite nyfiken* Hur kommer det sig att en valp har ett så likt namn Hajja-Hajra?

    • Håller med dig det är jätte likt ment ägaren ville ha Hajrá ;) det är Ungerska och betyder Go så igentligen är dom inte alls så lika som dom ser ut att vara.

  3. Ja det känns verkligen som valparna för den bästa start i livet man kan önska sig :yes:

    Här hemma är vi nu redo att ta emot lillebror Hojt, även om storebror Király och whippeten än så länge inte nanar vad som väntar dom ;-)

  4. Har följt din blogg en tid ,det är alltid lika kul att läsa om dina tränigar och tävlingar. Säger stort grattis till din nya söta valp mvh Maria

  5. Ja herregud vilka valpar!! De kommer bli nåt extra, min personliga favorit var nog Hojt. Gillade honom skarpt, nära att du Cissi blev av med din valp ;-) Super kul att träffa dig Sara som vanligt!! Önskar att det kunde bli oftare! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *