Igår träffade vi Madde igen för lite Lördags träning börjar bli en god vana : )
Stimm fick träna på svåra slalom ingångar som har gjorde riktigt riktigt fint och säkert han är verkligen bra på det om jag bara låter honom fixa det själv och inte jag blir osäker.
Vi gjorde ett tappert försök till filmning men det inte så bra för när ingen håller koll på Qlura skäller hon och lever rövare vilket leder till att jag blir irriterad och Stimm osäker så tyvärr är hans insattser igår inte förevigade på film.
Men det  är däremot en del av Qluras träning.
Vi har börjat lite smått med runda hinder stöd tunnlar och framåt och det går faktiskt mycket bra hon är helt galet rolig att träna med men jag behöver ställa en klocka för jag ser på filmen att hon ser lite trött ut på slutet vilket inte känns och hon hade utan tvekan tränat i en evighet till.
I slutet av filmen finns även en liten snutt av hennes första steg till fritt följ, jag har inte alls lagt samma grunder med henne inför lydnaden som jag gjorde med Stimm och Hajja men vem vet kanske blir det lydnadshund av henne också det där läggandet kan hon tusen gånger bättre dock!
Nu ska vi i stället packa in oss i bilen för ett besök hos Maria som ska fixa ett biltäcke till Stimm och vem vet kanske en sele till karamellen hur som tror jag det kommer bli en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *