Idag är det månadsdag här hemma lilla Q blir hela 7 månader!
Hon är söt som socker och intensiv som jag vet inte vad men snäll och glad och jag kan inte sluta förvånas över hennes självklara inställning till livet som hon anser vara till för henne och ja det är även en fest!
Jag vet att det är jätte många som är nyfikna på vad jag tycker skillnaderna är på Pumi och Mudi men jag känner mig inte riktigt klar över det ännu Qlura och Stimm är som dag och natt på alla sätt utom  ett dom kommer båda ursprungligen från Ungern  men vem vet kanske är just dom två ytterligheter och hon är ju bara bebis ännu så jag får vänta ännu lite till innan jag kan ge er min åsikt i den frågan men jag läste för  länge sen en artikel skriven av Polona Bonač och bara för någon dags sen kom hennes nya hemsida och artikeln delades på fb vilket gjorde att jag läste den igen och den är helt klart läsvärd om man är sugen på Croatian shepherd eller Mudi.

I övrigt känns det inte som mycket går som jag vill just nu jag blir aldrig pigg trotts medicinering är jag nästan medvetslös när jag kommer från jobbet,  jag kan fortfarande inte träna på gymmet för att jag har ont i hela kroppen och jag måste dra ut två visdomständer.. haha bingo va.
Sen har jag har efter så där 14 år från hemstaden börjat fundera på om det inte är dags att flytta hem, Hem till familjen men så är det ju det där med jobb jag älskar verkligen mitt jobb och det finns ju bara här där jag bor nu och går inte att ta med sig 44 mil bort och så mycket annat världens bästa hus världens finaste vänner osv osv men familjen är ju än då familjen kanske nåt man inser när man uppnår 30 + inte vet jag men ja jag är ju rätt bra på att få för mig saker också och en liten drastisk känslomänniska så än ingen fara jag blir kvar i Söder ett tag till men när jag väl börjar fundera….. ja då vet man aldrig hur det går!

2 thoughts on “7 Månader

  1. Så söt! Och grattis på 7 månadersdagen!
    Hundar har ofta så härlig inställning till livet :) En glad hund är det bästa som finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *