Idag blir Qlura 8 månader och jag kunde inte låta bli att fota henne på samma stubbe som för en månad sen,
Ångar lite att jag inte gjort det ordentligt under hennes uppväxt är ju ändå rätt kul att se hur dom förändras i kroppen,
Men senaste månaden  har det inte hänt speciellt mycket ska försöka hinna väga henne i morgon men tror det står rätt stilla där också.

Idag har vi varit på 6-klubbstävling vi har inte tävlat sedan Vårgårda vilket är nästan 5 månader sen så en inofficiell klubbträning kändes lagom. Vi gjorde ett riktigt fint agility lopp fina kontaktfält och bra fart och vi vann klassen himla trevligt!
Hopploppet nollade vi också men då var matten dvs jag lite sämre och trött i både huvud och ben men vi vann ändå så kanske var det inte så jäkla dåliga ändå  Stimm är ju bäst vare sig matten är på G eller inte tur jag har han!
Vårt resesällskap vann också en klass så det var bra utdelning till Forden =)

Qlura fick så klart också mingla runt träna på att vila och även träna lite när ena banan blev tom slå ner vippen fick fin fint och så lite sväng och fram övningar vilket hon gjorde riktigt bra på ny klubb med massa störning.
När hon jobbar finns det inte tid för något annat än just det då är det verkligen 110 % fokus , När hon vilar där emot ja då är det -150  % fokus på att vila kan man säga men ändå var hon rätt duktig idag låg stilla bredvid planen korta stunder i alla fall!

Himla trevlig men väldigt lång dag blev det jag har skrattat så jag lär ha träningsvärk i magen i morgon att åka på tävling med Kalle är lite som att ha med en egen komiker i bilen!

4 thoughts on “8 månader och klubbtävling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *