RC träningen har inte riktigt gått som på räls och dom två sista passen har Qlura verkligen gjort flyghopp över kontaktfälten 9 av 10 gånger.
Men så igår tog jag dock nya tag och tog med en massa tålamod och en bollkastare  till klubben och fick till ett sånt kanon pass tack vare frökens tips och ja när hon springer så som igår då är det till och med vackert!
Visst det är två missar vi tränade nämligen i fint väder sen fick Stimm träna på rutan sen började det spöregna och vi väntade och väntade och väntade sen slutade det regna lite och vi gav oss på ett till pass men tja då började det regna igen det blev halt i tunneln och jag tror det hade en inverkan på två sämre träffar för sen gjorde hon ju gör fina igen!!

Och japp Stimm fick träna rutan och fjärren på klubben och på fm hade han tränat fritt följ och inkallning han tycker det är dö kul och jag också och kanske är det dags att faktiskt se om dom urusla lydnads tävlingsnerverna blivit bättre med typ 3 års vila?

 

One thought on “Det är liksom vackert!

  1. Tjusigt :yes:
    Extra roligt tycker jag då att du tagit upp lydnadsträningen med Stimm, hoppas verkligen dina nerver har blivit bättre – ni är ju så himla bra :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *