Igår var jag på klubben och tränade jag började med lite Rc innan Kalle gjorde mig sällskap och vi byggde en liten kombination.
Det var två kurser igång och mycket för Qluras lilla huvud att hålla redan på. Det har blivit så lite störningsträning under sommaren då vi ofta tränar när det inte är så mycket okända hundar på kubben.
Det som fascinerar mig mest är att hon skiter i det under träningen hon fixade till och med runningen mot dom andra hundarna utan problem samt med en ny svårighet tunnel innan och efter balansen,
Men att sitta stilla själv utan mig  samtidigt som nån annan tränar det är väldigt svårt. Då beter hon sig mer som en rabiessmittad varg, Jo det är sant hon ylar/skäller om vartannat.
Detta har hon ju helt slutat med när vi tränar själva eller med folk vi känner för ett tag körde hon samma sak om jag tränade med Stimm. Så givetvis kommer detta bli bättre med träning men just igår höll jag på att få ett nervsammanbrott jag trodde ju vi kommit över detta men det hade vi tydligen inte.
Till nästa gång ska jag ta med en tygbur och se om hon kanske känner tryggare då om hon kan lägga sig där inne i ställer, för det handlar bara om att hon inte vill att någon ska komma nära. Men sen när hon väl kommit över det där första steget med nya hundar älskar hon ju alla och vill bara leka och vara bästa polare, En släng av dom där Ungrarnas Schizofreni med andra ord ;)

Hur som efter ett riktigt bra RC pass blev det två olika kombinationer med dom små och dom båda var så otroligt duktiga vilka bebishundar alltså   :star:
Såna passa som igår är helt magiska. Jag kan bli rätt stressad när jag springer med Qlura och det blir sällan bra då. Men igår bara flöt det på och hon var galet duktig och lyhörd utan att gå bananas !
För er som vill se en liten film finns den på min fb sida här :)
Stimm fick också springa samma lilla bana och givetvis gjorde han det som det stora proffs han är!
För övrigt gjorde Stimm en fantastisk insatts igår natt den kan ni läsa om i Sveland Bloggen där jag också bloggar med jämna mellan rum.

One thought on “Magiskt och galet på samma gång!

  1. Skönt i alla fall att hon fokuserar på jobbet och struntar i allt runt då :yes:
    Filmen är så rolig att se: ni är fantastiska!!
    Och att Stimm är nått av det bästa som hänt dig är helt klart :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *