En ihärdig förkylning ett fantastiskt RC pass och ett helt sjukt dåligt RC pass och ett väntande veterinärbesök är vad som pågått här senaste dagarna.
Jag har tyckt att Stimm verkar se dåligt länge nu, reagerar mycket på möten när det är mörkt blir rädd när Qlura springer om honom, reagerar ibland när man rör sig för snabbt osv.
Så idag åkte jag till Ida Möller som är ögonspecialist för att få honom ordentligt undersökt.
Men det finns inget fel på Pumi prinsens ögon han ser jätte bra, trycket var bra näthinnan, blinkreflex och allt man kan kolla var helt enkelt bra.
Han skötte sig strålande men lite komiskt blev det när man släppte en bomullstuss framför Stimm när hans matte stog bredvid trodde hon han skulle titta på den?
När jag släppte den tog han det som en test och höll full ögonkontakt …försök inte lura mig liksom  :heart:
Verkligen hur skönt som helst att veta att det inte är några fel på hans ögon men ändå lite jobbigt för något gör att han inte riktigt är sig själv och jag misstänker att det är hans medicin mot ep.
Det är trotts allt en form av lugnande man ger dom och det är klart att det kan ge starkare reaktioner ni vet ju själva hur man kan bli när man är trött.
Svårt som bara den, jag vill verkligen inte se honom i mer kramper för det är det värsta jag varit med om och sedan han började medicineras för 3 månader sedan har han inte haft något anfall men jag vill ju så klart att han ska vara pigg och glad,
Vilket han är om man bortser från dessa små sakerna. Får ta och diskutera lite med min veterinär och se om vi kan komma fram till något bra.
Nu är jag i vilket fall helt slut i rutan det här men veterinärbesök är inte min grej men så himla skönt att det är gjort.

När vi kom hem låg det ett efterlängtat paket från Merny i postlådan nämligen Stimms H sele. Han måste ju givetvis matcha Qlura, Den är Turkos och grå och precis lika fin som Qluras. Bilderna gör den inte riktigt rättvisa men förhoppnings blir det sol till helgen och då kan det bli fin bilder i stället! Ni som vill vinna en egen H sele missa inte tävlingen som pågår till och med 1 november!

 

One thought on “Dom där ögonen

  1. Nu är det ju olika på olika mediciner och jag vet inte om hundar får samma biverkningar som människor men jag har ju ätit epilepsimedicin i många år, och biverkningarna är inte roliga. Men oftast är det som värst när man trappar upp eller gör medicinjusteringar och det håller i , i veckor tyvärr. Hoppas din veterinär har en bra lösning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *