Och det har även Karamellen även om det är svårt att tro jag veeeet  ;)
Men igår blev jag så påmind om det igen, vi hade nämligen två nya hundar med på inomhus träningen var av den ena tränade lite runtomking oss och jösses sicket liv det blev på den söta lilla Mudin och så svårt det blev att fokusera på rätt saker lyfta på benen och inte bara explodera av frustration över hunden som säkert kunde ätit upp henne när som!
Men ändå hon har blivit så otroligt mycket bättre men det är kanske bara för att vi tränar med samma folk mest hela tiden, Men på träningstävlingen sist tyckte jag ändå hon höll ihop riktigt bra men då var det inga hundar på banan.
Det som är att hon vill bara gapa springa fram och säga håll dig på avstånd…. men i nästa sekund om den hunden då är snäll vill hon bli bästa polare med andra ord inte alltid så lätt att förstå varken för mig eller en annan hund.
Osäkerhet kan verkligen visa sig i många olika former och denna formen är ändå väldigt lätt att hantera om man jämför med en hund som går in i sig själv, men ack så svårt att bara hålla sig lugn själv för ja det är det enda som funkar och tillslut kunde hon släppa den söta lilla bruna staffen som var lite i utkanten av banan.
Filmade två sista omgångarna av våran Silvia Trkman övning kul att testa olika allternativ, runt är att föredra då det känns som jag mer vet vart jag har henne men det vägvalet var i självaverket rätt mycket längre när vi stegade.

Det kommer bli bra så jätte bra när alla bitar faller på plats och fram tills dess andas jag in och ut långsamt och njuter av min hysteriskt tokiga Cobra hund O:-) Fantastiskt spännande att leva med en hund med extremt kontrollbehov jag menar vem behöver kissa i stan när det är så mycket annat att hålla reda på.!

One thought on “Även solen har en fläck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *