Vi har haft fin främmande av Anne Sofie och hennes gäng, till Qluras stora glädje även My.
Dom två alltså så himla roligt dom har tillsammans hela tiden non stop My är nu 7 månader och Qlura är 18 månader nästa vecka och dom lär ha mycket roligt tillsammans framöver!
Blev en del bild även fast jag hade vädret emot mig.

Jag har fått låna en Novafon av en jobbarkompis för att ge Qlura lite extra behandling på nacken och framförallt till Stimm, det var lite vanskligt i början då man starkt avråder hundar som har ep att vibba och han själv har fått anfall efter detta var jag lite nervös,
Men efter att ha testat den i en vecka och han främst fått behandling på skuldror och nacke utan några problem har jag bestämt mig för att köpa en egen.
Jag har även testat den på mig själv och den är verkligen fantastiskt bra, när jag körde med den igår kväll kom Stimm och tryckte sig emot den så ja den är verkligen poppis, Synd jag inte tänkt på den innan.

Idag blev det lite slalom i trädgården svårt att träna det i hangaren tycker jag då det är sand och väldigt tungt men ute i snöfallet var det himla mysigt och det gick alldeles lysande bra också gud vad jag ångrar att jag inte anmälde oss till Halmstad nästa helg!

One thought on “Fin besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *