Har jag sagt att Qlura också fått ett snyy halsband från Doxtasy inte bara coolt mjukt och skönt också :)

Igår byggde vi äntligen bana UTE för första gången i år och  byggde denna klass 1 banan som  Zeljko Gora
har gjort, men vi fick byta ut säcken mot muren då det blåste för mycket ;)
Det var en riktigt kul bana men vi diskade oss första rundan rätt många gången, Sen kom vi igång och då gick det så klart mycket bättre, Jag måste verkligen ge järnet från början annars så tappar jag bort Qlura nånstans på vägen.
Vi testade två allternativ mellan 11 och 12 ( på filmen kommer dom i lite fel ordning) men först framförbyte 11-12 och andra varianten med att springa på ovansidan av tunneln.  Det sista funkade så himla bra då hundarna inte gled ut så mycket efter tunneln, men man fick springa rätt så fort!
När jag sen vågade sticka snabbare efter hinder numer fem blev det mycket bättre mellan 7 och 8 hon kan så mycket jag måste bara våga så blir det ruskigt bra!

RC träningen har verkligen varit lite upp och ner, hon träffar i stort sett alltid men för högt sen vi började träna ute igen. Så jag började att kasta bollen igen i helgen, hon hoppade första blev nog rätt chockad över att bollen kom,
Men sen hittade hon tillbaka till sina riktigt låga träffar och idag bjöd hon på fler av dom!!
Att det ska vara så svårt att lyckas hålla kvar vid sina kriterier… Men nu är vi förhoppningsvis på rätt väg igen!

One thought on “Bana UTE =)

  1. Ni är så bra :yes: Ni fick till fler bra rundor, så det ska du vara supernöjd med!! Ser fram emot att få följa med på tävling under året, så kul vi ska ha!! :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *