Då var vi redan hemma från Guld Agilityn het otroligt vad fort dessa dagarna gick.
Qlura och jag hade vår absolut bästa dag första dagen ( om man ska se till resultaten)
Vi började med att nolla hopploppet och sen även agilityloppet två nollade lopp samma dag för fösta gången riktigt härlig känsla, När det sen visade sig att vi vunnit agilityklassen och kommit tvåa i hopp blev det bara en jätte stor bonus
Dag två var Qlura trött i huvet helt galen innan starten så med dom förutsättningarna kändes det i alla fall riktigt bra att vi tog oss runt ag klassen med fem fel på balansen även om loppet var väldigt vingligt och jag misslyckades totalt med min plan.
I hopploppet tappade jag henne och det blev disk men ändå ett bra lopp.
Dag nr 3 Ett ag lopp som kändes så himla himla bra och så tappade jag henne och hon for in i en tunneln och chansen till sista pinnen gick upp i rök men loppet kändes ändå bra även om jag var fruktansvärt besviken på mig själv, Precis samma skedde sen i hopploppet Ett jätte fint lopp men med en tunnel för mycket och sista dagen lite det samma ;)
Hon ökade farten efter dag två och blev mer som träning hemma och inte så där känslig och mjuk som hon brukar vara eller så var det bara jag som var för sen och lam med mina kommandon.

Det finns så mycket fint att ta med från denna helgen och det är så galet kul att springa agility med henne och dom där nästan loppen kommer försvinna när jag vågar lita på henne .
Att vi måste jobba MASSOR på våra starter är ett faktum jag har klippt bort det från filmen då den hade varit dubbelt så lång annars.
Hon har snurrat skällt och farit runt som en tok och jag har knappt fått kontakt med henne. Samma sak innan start är hon så laddad att det blir jobbigt och det gör mig stressad mest för att jag vet att andra retar sig på hennes gapande. Men att träna bort det är fasiken inte lätt.

Men att hon kan vara så jäkla pigg trotts att hon matvägrat i flera dagar är helt otroligt, hon är verkligen jätte känslig för värme och att behöva äta när det var 30 grader varmt var inte hennes grej. Det är verkligen tur det finns så mycket vatten runt tävlingsplatsen där hundarna kan bada om dom vill. Allt har verkligen varit helt perfekt och att få tävla på en sån stor tävling är verkligen häftigt att få stå på pallen även om det är i dom små klasserna är ännu häftigare att få träffa alla underbara människor och få se all denna grymma agilityn är liksom livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *