När tillräckligt många ställt den frågan börjar man tillslut fundera på om man inte ska det ändå.
Varje dag hittar jag kombinationer jag tycker är kul men det optimala vore en hund runt 7 månader… en sån dök det upp igår, En fin svart vit 7 månaders tik med snälla ögon och massa energi.
Men nej innerstinne vill jag bara ha en hund nu (även fast jag ibland tror jag vill ha fler..)
Det finns egentligen inget som stoppar mig förutom magkänslan och den brukar faktiskt ha rätt. Och kanske att det är så galet roligt att träna att jag behöver en hund till men det räcker liksom inte som argument.
Qlura är liksom komplett på alla vis galen när aktivitet erbjuds och sovande när vi har tråkigt lätt att ha med sig överallt.
Hon vill träna precis jämt och hon får mig verkligen att skratta varje dag.
Jag trodde dock hon lugnat sig lite efter andra löpet men det var nog bara lite skendräktighet för nu snor hon all mat hon kommer åt och är totalt galen på träning precis som jag vill ha det, jag ska bara lära mig att hantera det i en bana ;) Så nej vi har det alldeles förträffligt bra hon och jag och så ska vi ha det i måna många år till!

One thought on “Ska du ha en till hund nu?

  1. Tycker du resonerar väldigt bra, ni kommer att ha så roligt framöver att du inte äns kommer att hinna fundera på att skaffa en hund till ;-) :inlove:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *