Denna helgen har verkligen varit alldeles perfekt, I Lördags var vi och hälsade på hon min kompis där fick Qlura träffa på både katter iller och kaniner och dessutom fick hon träna träffa massa nya polare och lära sig dyka ännu bättre än vad hon gjorde innan ( eller kanske göra magplask) . Kanin hade vi verkligen kunnat tänkt oss både jag också Qlura katt däremot det är bara Qluras val.

Igår tränade vi på något vi verkligen behövde * 2 kan man säga.
Staket som enligt mig är världens tråkigaste sak man kan träna ( mest för att jag tycker det är ap svårt) med dubbla blindbyten som är världens svåraste sak ( mest för at jag inte kan det)
Men det blev en ruskigt bra träning där jag verkligen insåg hur användbara dom där blinda dubbelbyterna är, för jo det känns som man springer i blindo när man får till dom bra.
Faktum är att till och med staketet kändes enkelt när jag fick till dom där byterna och det blev riktigt bra flyt mycket bättre flyt än när jag bara försöker plocka in henne i staket i stället oftast blir det ryckigt och jag vänder för fort så att hon ändå går utanför osv.

Dubbla blindbyten vilken normal människa klarar av det var det jag tänkte för bara några månader sen, jag kunde inte förstå varför och till vilken nytta man skulle göra dom och hur skulle man lyckas hålla ordning på armarna???

Men faktum är att bara göra blindbyte skrämde mig från början, Jag minns fortfarande när jag gjorde det på tävling första gången det var på Gotland för 4 år sen haha trodde aldrig jag skulle våga och det trodde inte filmaren heller ;) Filmen är för övrigt underbar eller Stimm är underbar han var verkligen anpassningsbar :heart: Tror dessutom det är ett av dom första  klass 3 loppen vi nollade  :)
 visst är jag en bakåtsträvande tjurskalle många gånger men jag börjar förstå att det inte lönar sig!


2 thoughts on “Friskt vågat allt vunnet ( med en gnutta ironi) !

  1. Duktiga ni är! Jag har aldrig förstått vad ett blindbyte är för något, men tack vare din film så förstår jag nu vad det innebär. :)

  2. Helt fantastiskt! Ser ju ut som du inte har gjort något annat än dubbla bx i hela ditt liv. Vilket flyt du har fått in!!! :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *