Vi fortsätter att träna på saker som är svåra har förstått att det är enda sättet att bli bättre ;)
.Framförbyten på en övning av bästa Birgitta, En bana 4 övningar men  jag tror man ska vara nöjd om man orkar 3 av 4.
Det som jag tycker är svårast ed FF är att få till tajmingen och att göra dom i rörelse så denna övningen var både jäkligt kul och givande.
Det blev bara en enda rivning på hela passet och det var när jag glömde vart jag skulle  vilket är riktigt bra till och med när jag var stilla stående lyfte hon på tassarna :)
Sista övningen som innehöll en miljon FF på 4 hinder ( kändes det som 9 var riktigt svår att få flyt i och egentligen borde man börjat med den medan man fortfarande var pigg i ben och huvud.
Jag har verkligen insett att ju mer jag tränar ju bättre blir den lilla Karamellen. Kanske inte som ni tror nu för ja alla vet vi ju att man blir bättre av träning, Men två dagar sen vila en eller två dagar passar helt enkelt inte alls henne.
Hon behöver mer och det har tagit mig tid och mod till att förstå det, Livrädd för att hon ska gå sönder men inser samtidigt att dom flesta träna typ 4-6 dagar i veckan vilket hon är mycket mer nöjd med ( och jag med :D ) Sen har hon absolut inga problem med att inte göra nåt men är betydligt mycket lättare när vi tränar oftare.

Två nya leksaker kom även hem idag samt en ny godisväska, Leksakerna är såna som Pumisarna inte alls gillade men som jag tycker är suveräna då dom ryms i en hand medan man springer och Qlura älskar dom, Livslängden är dock inte så lång men det gör inget när dom är så smidiga, den ena är av fårskinn och den andra kaninskinn Belöningsväskan har jag haft sen innan men det sa upp sig under Kalmar men har ändå hållit nästan 2 år viket är kanon med tanke på priset, Denna fick det dock bli en coolare variant med döskallar på =)

Och ja nästa pass…..det ska faktiskt innehålla fartiga lite vi älskar övningar med sen ska vi träna bakombyten :D

One thought on “Vi kämpar vidare med allt jag tycker är svårt!

  1. Skönt att höra att det finns fler än jag som tycker framförbyten är svåra. Känner mig mest som en fladdrande väderkvarn när jag gör dem. Qlura och du ser supertimade ut. Bra jobbat! :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *