11951932_973804749330035_4216442607773042390_n

 

Ännu en tävlingshelg är nu slut, Den har varit fantastisk på alla sätt och vis (om man bortser från feber på föraren och uteblivna ag pinnar) Men man ska fokusera på det bra och jo vi vann både hoppklass 2 medium i går och idag och där med vann vi även Sveland Agilitycup som annordnades samtidigt hur ballt som helst!!!
Men även ganska märkligt hur jag lyckades hålla ihop i hopploppet idag med då jag så gärna ville ta en topp 3 placering för att kunna vinna cupen men det gjorde jag :)
För jag lyckas verkligen inte hålla ihop det i agility klasserna, det har varit så himla nära i båda loppen att jag bara vill lägga mig ner och gråta, Igår gick hon ut slalom som var tredje sista hinder och jag fullkomligt bröt ihop istället för att bara se det som var som himla fint i loppet!
I dag sprang hon förbi A hindret som också var tredje sista hindret jag trodde jag sa A et men kanske sa jag bara fram och vips så  sprang hon förbi. Jag tig det dock bättre i dag, Det är verkligen bara i mitt huvud det sitter och det gör mig less för Qlura har varit så otroligt duktig i helgen!
Men nu har jag anmält mig till mental tränings kurs hos Out-n-Out och jag ser verkligen fram emot det, jag måste verkligen ta tag i mina tävlings nerver på riktigt nu och framför allt min inställning.

Det tråkiga är att jag glömmer att vara glad för det vi lyckas med utan mest missnöjd för att vi aldrig får till det i agility klasserna och jag tycker ju egentligen det är dom roligaste klasserna och delar ii loppen är ju så himla bra.

Här är i alla fall hopploppet igår tyvärr filmades inte agilityloppet från idag finns det film men det är inte uppladdad ännu :D

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *