Vilken riktig kanon helg vi har haft i Emmaboda, kanon god mat spännande diskussioner och en massa riktigt bra hundträning. Cissi och Jerker hade hyrt ett ridhus där vi var och tränade både Lördag och Söndag.
Jag valde att köra olika moment tävlingsmässigt båda dagarna och Stimm var helt galet duktig hela helgen :heart: känslan är obeskrivlig men jag hoppas den sitter i länge.
Filmerna i det tidigare inlägger får tala för sig själva kul att inte bara filma fria följet tyckte jag.
På söndagen hade jag valt vittringen men ingen hade med sig vittringspinnar, men J improviserade och gick ut i skogen och kom tillbaka med egengjorda pinnar funkade utan problem och vi fick till en riktigt bra vittring!

Jätte kul var det att få se Király jobba han är en helt underbar liten hund som jag gärna skulle smugglat med mig hem.
Det blev inga träningsbilder tagna  men några poseringsbilder blev det på söndagen, provade att lägga dom i ett foto galler direkt i bloggen men lyckades inte få med nån text men hundarna är nog rätt som kända för er som här är ofta :)
Det var i slutet av januari 2009 vi var och tränade i Emmaboda första gången och jag gillar verkligen att det har blivit till en vana :)

7 thoughts on “Helgen

  1. Kan bara hålla med – vi gillar också att det blivit en vana :inlove:
    Du och grabbarna är ALLTID välkomna, men Király stannar här :heart: Varken han eller jag klara oss utan varandra vet du väl 8-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *